Stackars mig

Ja ni, idag är det synd om mig faktiskt..
Jag står på jobbet och är dundersjuk.. Kanske sveininfluensan.. Mår inte alls särskilt bra, vill bara ligga ner och stoppa pluggar i näsan så den slutar rinna..

Men jag vet inte om det skulle se så snyggt ut om jag låg på golvet bakom disken med fullt av papper i näsan, nja det låter inte så bra va..!?

Stänger idag och hoppas det går kvickt så jag kommer hem, så min sambo kan ta hand om mig så fort jag ringer i någon form av klocka så kommer han springades och pussar mig i pannan och frågar vad han kan stå till tjänst med..
Visst låter det bra;o) Ååh vad jag vill hem nu och bara vila mig och min rygg..

Nehe dags att återgå till jobbet då..

Hm och jag

Nu när lönerna har kommit in på kontot så har det sparats och sparats till både höger och vänster, men man blir även rätt sugen att kolla på kläder och andra "nödvändigheter"..
Men kolla får man, se men inte röra har jag hört..

Så därför står jag på jobbet och hinner med att kolla lite på  hm.se mellan varven, det är alltid trevligt..

Men se men inte köpa lyckades inte jag med igår.. Cubus lockade med så sköna och billiga och bra svarta jeans och en enkel vit topp.. Och det känns hur bra som helst faktiskt,. Det får man väl unna sig även att man har ett renoveringsobjekt till hus.. Men när man väl kan så tycker jag väl att jag får..?!

Till helgen är jag gräsanka eller är det gräsänka, vad vet jag..
Linus är iaf iväg till Leksand med ett gäng grabbar.. Så dom får nog roligt till helgen. Det är han värd min prins när han jobbar och sliter hela dagara på jobbet och sen viadre till huset sent på kvällarna.. Han är duktig min Linus:o)

Min helg är lite jobb här och var affären idag systemet imorgon..
Kanske hinna med hultsfred marken en kort sväng på lördag..
Och ikväll kanske det blir att umgås lite med folk o fä..;o)

Så det är väl till stor del min helg..

Kalas Dag

Ooh vad duktig jag var igår, när jag hade laserat 30 bräder två gånger på kort stund...
 Sen tittade jag på resten av de 100 kvadraten som ska målas 2ggr...

Då hade jag inte varit ett dugg duktig...

Sådant är livet, men vad fint det ska bli när det är färdigt. Vilket bra jobb jag har gjort sen när det är klart och sitter där uppe i taket.. Ååh så vackert! Funderar på att kanske ha en liten visning av mitt vackra vit-laserad tak när det väl sitter där det sitter;o)

Alla som vill är välkommna!!
(Jag hör av mig om det närmare(o;)

Nu står jag på jobbet och missar tyvärr "starten" av min charmknutte Assars 2års kalas..
Men min bil kan åka ganska fort om han vill... Och om det behövs. Så vi får väl se om det behövs eller inte..

Nehe nu ska jag återgå till jobbet dricka vatten ta en panodil och lägga kungen;o)

Men ska allt försöka göra nytta med, så mycket som möjligt nu innan stägning, stänger visserligen inte för ens kl 15 men får man så mycket som möjligt gjort innan så kan jag förhoppningsvis åka hem 15.30.

Tack hej

Jag kan se slutet

Imorse var jag uppe med tuppen eller jaa, en timma efter tuppen..
Jag gick upp för att göra lite nytta, gå ut och gå bl.a till ica för att handla lite och till huset för att fortsätta kvistlacka så vi blir av med det sista så jag kan börja lasera.

Vi har dragit ut lite på lackningen men då har vi även haft en klurig flytt att tänka på flyttat allt möjligt till 4 olika ställen.
Lite saker till huset lite till min mormor och lite till mina föräldrar och oss själva till Linus föräldrar. Så det har varit lite bökigt skulle man kunna säga..

Nu lider dessa kvistar mot sitt slut iaf, tänkte jag skulle kvista färdigt det sista imorgon kväll har väl en 15 bräder kvar att kvista nu AV 100 kvadratmeter.. pphju;o)

Så nu börjar det lite mer roliga att lasera då (två lager) och få se resultatet.

Så jag ska väl försöka införskaffa mig en ny kamera så jag kan ta bilder Hej vilt igen så ni får se, ni som läser här emellanåt;o)

Nej nu har jag ätit upp min springlunch det har tagit ca 11/2 timma, hann väl värma maten 5-6 ggr. Fun fun!

Så ska nog gå och göra lite nytta

Hej hej!

Oj oj oj..

Såå dålig jag är på att uppdatera här på min blogg..

Det är mycket nu, de senaste veckorna så har jag och finlinus försökt att packa och flytta mellan jobbet, familjeträffar, och bröllop och annat.. Så det finns alltså att göra.. Vi ska vara ute ur lägenheten den 14/8 är det tänkt. Det är redan NU PÅ FREDAG!

Men vi ska nog lyckas med det med, men det känns inte så just nu, men positiva tankar måste tänkas:o)
Vår flytt från lägenheten innebär för mig och Linus att vi ska flytta hem till herr och fru Wahlman. Linus föräldrar, ja precis.

Vilket innefattar blandade känslor.
Jag har inga som helst problem med mina "svärföraldrar" men tanken på att vi inte ska ha vårt eget i runt 4-6 månader skrämmer mig lite..
Men det ska nog gå bra;o)

Vi har även de senaste veckorna grubblat och klurat mycket på vårat kök. Och ja, vi har nog nästan kommit fram till hur vi vill ha det iaf..
Så jag ska försöka komma hem till mina föräldrar och lägga in bilder på ritningar på köket eftersom våran dator inte går att använda alls knappt.

Så jag hoppas att det snart dyker upp lite roligare saker här!

Nej nu ska jag återgå till jobbet..

Tack hej!

RSS 2.0